Vartiopäiväkirja

Sähköinen Vartiopäiväkirja

Sähköinen Vartiopäiväkirja on kaudella 2023 koekäytössä.                                       Sitä käytetään ensisijaisesti ,jotta saadaan mahd.paljon kokemusta sen kehittämiseen.        Mikäli sen käyttö tuottaa ongelmia,voit käyttää perinteistä Vartiopäiväkirjaa.

Vartiopäiväkirjaan pääsee lukemalla älypuhelimella QR- koodit ao ohjeen mukaan vartiokopin seinältä tai tästä. Sinulla täytyy olla KoPun etu.suku@kopu.fi -tunnus(tili). Huom! Pääset sisään myös allaolevien linkkien kautta.

  1. Vartioinnin aloittaminen: Lue QR-koodi “Aloita vartiointi”. Täytä avautuva “Vartioinnin aloitaus”-lomake ja LÄHETÄ . Vartointi on nyt kirjautunut aloitetuksi.

2) Seuraavaksi lue QR-koodi “Vartiomerkinnät” ja pääset Vartiopäiväkirjaan. Vartiovuoron aikana huomiot/tehtävät kirjataan avautuvaan Vartiopäiväkirja- lomakkeeseen. Toimi lomakkeen ohjeiden mukaan.

http://alturl.com/8qbwn

Yllä olevat QR-ruutukoodit on älypuhelimen kameralla luettavia linkkejä Vartiopäiväkirjaan.

Jos törmäät Ei käyttöoikeuksia -ongelmaan tai Google-tilisi valinnan kanssa on ongelmia, etkä pääse Vartiopäiväkirja-lomakkeelle, yritä avata lomake yksityisessä ikkunassa. Mobiiliselaimessa uusi yksityinen (incognito) välilehti tai ikkuna avataan yleensä oikean yläkulman valikosta. Avaa yksityinen selainikkuna ja kirjoita osoittekenttään http://alturl.com/8qbwn