Terveiset Vallisaaren vierasvenesatamasta !

VALLISAAREN VIERASVENESATAMA

Vallisaaren kaunis 60-paikkainen vierassatama sijaitsee Torpedolahdella Vallisaaren ja Kuninkaansaaren välissä. Satama on suojainen lähes kaikilla tuulilla. Väyläsyvyys on 3 metriä, ja satamassa on mahdollisuus poiju- ja aisakiinnitykseen. Sijainti 60°8.162´/ 25°0.628´, Merikarttasarja A ja B, Rannikkokartta 18, Satamakartta 191. Yöpymisen hintaan kuuluu 1.6.2024 lähtien aamusauna, miehille klo 8-10 ja naisille klo 10-12. Molemmissa laitureissa on sähköt ja vesi. Vesi WC:t sijaitsevat satama-aukiolla. Satama aukeaa 17.5.2024.

HINNAT JA ALENNUKSET

Yöpymisen hinta satamassa on 25 € ja päiväkäynti 10 €, sähköstä veloitamme 5 € maksun. Tarjoamme kerhonne jäsenille koko kesän ajan 20 % :n alennuksen yöpymisen hinnasta. Tarjoamme myös kausikortin 20 % alennuksella (norm. 130€) 30.4. asti. Tarjoukset ovat voimassa ainoastaan nettikaupassamme osoitteessa https://vallisaari.fi/fi_FI/kavijoille/vierassatama koodilla VENEKERHO24.

TAPAHTUMAT

Vallisaaren tapahtuu kesä- heinäkuussa lähes joka viikonloppu ja välillä viikollakin. Saaressa toimii Kesäteatteri, jonka ensi-illassa nähdään 6.7. Dario Fon legendaarinen Mysterio Buffo. Jäätelökahvila Pajan Stand Up iltoja on kesän mittaan viisi, joista ensimmäinen Juhannusaattona 21.6.  Lisäksi Jäätelökahvila Pajalla on useita Live musiikki iltoja. Tarjolla on myös vine tasting iltoja ja minigolffia.

VALLISAARI JA KUNINKAANSAARI

Vallisaari ja Kuninkaansaari ovat pääkaupunkiseudun saariston monimuotoisin luontokohde. Niittyjä, lehtoja, lampia, kymmeniä perhoslajeja, peuroja, mäyriä ja lepakoita. Vallisaaressa, vartin päässä Helsingin keskustasta olet saaressa keskellä metsää.

Vallisaaressa sijaitsevat monipuoliset kahvila- ja ravintolapalvelut, joten voit lähteä matkaan myös ilman omia eväitä. Vallisaaressa sijaitsee mm. vuonna 1854 rakennettu Aleksanterinpatteri , joka on jo itsessään vaikuttava rakennelma Kustaanmiekan salmessa. Sen päälle Helsingin saariston korkeimmalle kohdalle on rakennettu upea näköalatasanne. Kuninkaansaaren itäpuolella hiekkapoukamassa sijaitsevalta uimarannalta pääsee myös uimaan.

Tervetuloa käymään !

Ystävällisin terveisin

Tommi Karusuo

Vallisaaren satamakapteeni