Telakkapaikat laskutettu !!

Telakkapaikat talvikaudelle 2022-2023 on nyt laskutettu. Tarkistattehan ystävällisesti sähköpostinne, myös roskapostin.

Kopun laskuihin yleisesti liittyen pyytäisin ystävällisesti huomioimaan laskua maksettaessa, että käytätte viitettä sekä maksatte täsmälleen laskussa mainitun summan. Taloudelle tuottaa ylimääräistä vaivaa tehdä muutoksia, laittaa maksumuistutuksia vajaista laskuista sekä palauttaa ylimääräisiä maksettuja summia.

Kiitos!

Taneli Suomala

Talous

MIKSI LASKUT EI TULE PERILLE ??? Laskut lähetetään Suulissa olevaan sähköpostiin . Onko käytössäsi oleva sähköpostiosoitteesi eri kuin Suulissa ja Veneilijän Muistiossa?? Tarkista siis sähköpostiosoitteesi Veneilijän Muistiosta ,jotta se on ajan tasalla! Taloudelle tuottaa turhaa ylimääräistä vaivaa selvitellä ,miksi jäsen ei saa laskuja KoPulta. Osoitteen voi itse muuttaa Suulin rekisteriin IDSuuli -tunnuksellaan osoitteessa https://suuli.spv.fi . Jos ko tunnus ei ole muistissa , IDsuulin saa sihteeriltä ja sihteerikin voi vaihtaa osoitteen tarvittaessa. ( sihteeri@kopu.fi)

Suuli on Purjehdus ja Veneily ry:n ylläpitämä jäsenrekisteri, jossa on jäsenten ja veneiden tiedot. Tietojen päivitykset voit siis tehdä itse kuten edellä on kerrottu.