PaVen kurssilista on julkaistu!

Tervetuloa Paven talven ja kevään 2023 koulutuksiin ja tapahtumiin !

Paven talven ja kevään 2023 koulutusohjelma on valmis ja ilmoittautuminen alkaa nyt. Kurssit lähtevät täysillä eteenpäin tammikuusta alkaen. Monella kurssilla on rajallinen osallistujamäärä, ja suosituimmathan täyttyvät perinteisesti hyvin nopeasti. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutusohjelmassa on tarjolla veneilytaitoa, tekniikkaa, huoltoa ja korjausta, purjehdusoppeja sekä matkakertomuksia. Uusi muoto on lasten kanssa veneilevien vinkkienvaihtotilaisuus verkossa. Etätyöntekijölitä voisi kiinnostaa mobiililaajakaista. Meriturvassa käydään vain vierailemassa, osallistujia ei heitetä altaaseen. Kaikkiaan kursseja tai tapahtumia on nyt melkein 30. Täydennyksiä tulee vielä myöhemminkin.

Pandemia-ajasta oppineina ja palautteen perusteella järjestämme sekä etäkoulutuksia että lähikoulutuksia.

Pajalahden veneilykoulu (Pave) on kahdeksan länsihelsinkiläisen veneilyseuran vapaaehtoisvoimin toimiva koulutusyhteisö. Paven kursseille voivat osallistua näiden seurojen jäsenet, ja kurssit ovat pääosin maksuttomia. Koulutukset ovat jäsenetu. Paveen kuuluvissa seuroissa on yhteensä yli 4000 veneilijää.

Ilmoittaudu Kurssit-valikosta.

http://pave.fi