Katsasta veneesi!!

Vain noin puolet veneilijöistä on katsastanut/ varannut katsastuksen!!!??? Vain neljä katsastuspäivää jäljellä!! 1.6. ja 2.6. ja 8.6. ja 14.6. Varaa katsastus nyt!

Veneilijän on huolehdittava,että vene katsastetaan viimeistään viimeisenä katsastuspäivänä” Tänä vuonna 14.6. 2022.

”KoPun ja laituri- ja telakointipaikat myönnetään vain seuramme venerekisterissä oleville, vuosittain katsastetuille veneille.”

Katsastuksen laiminlyönnistä seuraa aina sääntöihin merkitty laiminlyötimaksu (tänä vuonna 150,00) Myös veneen poisto venerekisteristä ja siitä seuraava telakka -ja venepaikan menetys voi tulla kyseeseen!

Katsastuksen varauskalenteri löytyy täältä KoPun sivuilta. Varauskalenteriin pitää kirjautua etu.sukunimi@kopu.fi tunnuksilla.”

Kaasulaitteiden tarkastus: 1.6. ja 8.6. n.klo 16. -Varaa : ”Katsastuksen varauskalenterissa”

KoPun perälipun käyttö: KoPun lippua saa käyttää vain katsastetussa, venerekisteriin merkityssä veneessä, jos kyydissä on vähintään yksi jäsenmaksun maksanut KoPun jäsen.

Kimppaveneen osaomistaja, joka ei ole KoPun jäsen: Jos hän purjehtii yksinään, hänellä ei ole oikeutta käyttää KoPun lippua! Hänellä ei tällöin ole myöskään oikeutta vierailla Roslagenissa!

Roslagen: –KoPun perälippu oikeuttaa vierailemaan Roslagenissa (kts em ehto) –Viiri: -KoPun jäsen, jonka vene on rekisteröity toiseen seuraan, -voi vierailla Roslagenissa, jos viirimaksu on maksettu ja viiri on saalingissa.”

Katsastus