Jäsentietojen muutokset

Jos haluat vaihtaa jäsenlajia esimerkiksi jäsenestä veneilijäjäseneksi, lähetä muutoshakemus sähköpostilla sihteerille. Hakemukset käsitellään seuraavassa johtokunnan kokouksessa.

Jäsenyydestä eroaminen ilmoitetaan KoPulle joko postitse tai sähköpostilla. Sähköpostin tulee tulla seuran jäsenrekisteriin merkitystä osoitteesta. Jos koko perhe tai venekunta lopettaa purjehduksen ja kaikki haluavat erota, tulee jokaisesta tehdä eroilmoitus. Samassa yhteydessä palautetaan avain ja kerrotaan tilinnumero, johon avainpantin voi maksaa. KoPun lippu pyydetään palauttamaan tai hävittämään asianmukaisella kunnioituksella.

Jos luovut veneestä tilapäisesti, kannattaa yleensä jatkaa veneilijäjäsenenä. Tällöin säilyy oikeus hakea laituripaikkaa. Jäsenestä veneilijäjäseneksi siirtyvä maksaa aina uuden liittymismaksun.

Kun nuorisojäsen täyttää 18 vuotta, seuran hallinto olettaa, että hän siirtyy seuraavana vuonna jäseneksi ja hänelle lähetetään jäsenmaksulasku. Aikuistuvan nuorisojäsenen ei tarvitse maksaa liittymismaksua. KoPun hallinnon kannalta on toivottavaa, että ao. henkilö tai hänen vanhempansa ilmoittaa etukäteen, jos on tarkoitus erota KoPun jäsenyydestä. Tällöin säästyy kaikilta vaivaa ja KoPulta kustannuksia.

Tee henkilötietojen muutokset (sähköposti, osoite tai puhelinnumero) sähköisesti suoraan Suuliin (katso alenpana ”Jäsentietojen tarkistus ja päivitys Suulissa” . Sihteeri auttaa tarvittaessa.

Veneen rekisteröinti ja tietojen muutokset

Veneen rekisteröinti Koivusaaren Pursiseuraan edellyttää:

  1. Seuran veneilijäjäsen omistaa venerekisterissä olevasta veneestä vähintään tasaosuuden eli 100 % jaettuna omistajien lukumäärällä.
  2. Veneen omistuksesta vähintään 50 % tulee olla seuran jäsenillä.
  3. Veneellä tulee olla nimi.

Kun hankit tai olet vaihtamassa venettä, neuvottele satamakapteenin kanssa venepaikasta ja täytä venetietolomake.

Jos luovut veneestäsi tai jos haluat poistaa sen KoPun venerekisteristä, ilmoita siitä katsastuspäällikölle ja satamakapteenille

Venetietojen muutokset (esim. veneen vaihtuminen) tulee ilmoittaa seuralle venetietolomakkeella tai sähköpostilla katsastuspäällikölle.

Jäsentietojen tarkistus ja päivitys Suulissa

KoPun jäsen- ja venetiedot ovat SPV:n (Suomen Purjehdus ja Veneily) Suuli-järjestelmässä. Osoite on https://suuli.spv.fi.

Jäsen voi itse päivittää yhteystietojaan ja tarkistaa venetietojaan.  Olet saanut sähköpostiisi SPV:ltä IDsuuli- käyttäjätunnuksen (= SPV:n jäsennumero) ja ohjeen, miten luot salasanan.  Jos olet unohtanut IDsuuli-tunnuksen, niin kysy seuran sihteeriltä.  Jos korjaat sähköpostiosoitettasi, niin lähetä se myös sihteerille: sihteeri (ät) kopu.fi