Aihearkisto: roslagen

roslageniin erityisesti liittyvät asiat

Syysretki, talkoot ym Roslagenissa lauantaina 21. syyskuuta

Tervetuloa uudet ja entiset aktiivit viettämään kivaa viikonloppua Roslageniin! Talkootöitä on pikkuisen jäljellä, hyvää ruokaa ja saunomista sitäkin enemmän. Sunnuntaina halukkaille paluukilpailu Roslagen – KoPu. – Kerro, jos toiveita vkl hommien tms suhteen! – Ilmoittautuakin saa, muutama venekunta onkin jo ilmoittautunut. Terveisin Lauri I. / Isäntä (meili tai tekstari 040 746 0182)

Saaripaikka ehdokas?

Aivan Sipoon sisäsaaristosta ei ole tullut tarjolle paikkoja, joissa hinta ja pursisataman vaatimuksen täysin kohtaisivat.

Saaritoimikunnan on tarkoitus tehdä ennen Juhannusta kierros ja tutustua tarjontaan paikanpäällä. Sipoon rannikon läheisyydessä hintataso on lähes tuplaten verrattuna Pirttisaari/Onas alueella.

Pirttisaaren pohjoispuolella (60N11.18, 25E27.47) on tarjolla käyttöömme hetivalmis paikka. Suht’ syvä ranta, sähkö ja kaivovesi, sekä tukevahkon näköinen laituri. Laituria pitäisi ehkä hieman jatkaa ja laittaa poijut. Koillistuulella paikka ei kylläkään ole aivan suojainen.

Santahaminan eteläpuolitse purjehdusmatkaa tulee n. 21.5 nm

Suorinta mahdollista reittiä (Hevossalmen kautta) KoPusta matkaa on 20.6nm (Roslagen 28nm). Mahdollisimman suojasta reittia Sipoon saariston kautta  kertyy 25.4nm, jossa hieman avoimempaa sivutuuli osuutta jää nelisen mailia.

Saari on Sipoon yhteysalusliikenteen (Portöline) piirissä

Olisiko Tredjeholmen meille sopivan oloinen saaripaikka idässä?

  • Sijainti on sopiva, harkinnan arvoinen paikka (76%, 25 Votes)
  • Pitäisi olla lähempänä, jatketaan etsintää (24%, 8 Votes)

Total Voters: 34

Loading ... Loading ...